Khamis, 24 Januari 2013

BLOG - BLOG PARTI UMNO

BLOG - BLOG PARTI UMNO


LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

Posted: 23 Jan 2013 08:04 AM PST

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


#Listen PRESS STATEMENT By SHARIFAH ZOHRA JABEEN @ PRESIDENT SW1M

Posted: 23 Jan 2013 06:59 AM PST

HAAA..kena LISTEN betul-betul...

Ketua Pemuda PAS Kuala Langat antara yang terawal terima bantuan awal RM100..alhamdulillah..

Posted: 22 Jan 2013 10:30 PM PST

BERMULA MINGGU LEPAS HINGGALAH KE HARI NI..RATA-RATA SEKOLAH BOLEH DIKATAKAN SIBUK DENGAN AGIHAN  BANTUAN AWAL PERSEKOLAHAN RM100.PERGHH..BERUNTUNG BENAR DUDUK KAT MALAYSIA NI.
APA YANG TAKDE?APA YANG KERAJAAN TAK BANTU RAKYAT!TU PUNNN ADA GAK PUAK YANG TAK MAU BERTERIMA KASIH..KUTUK-KUTUK GAK KERAJAAN..ALAHAI..TAK TAU BERSYUKUR PUNYA ORANGLAH KORANG NI..
TINJAU PUNYA TINJAU..TUP TUP TERLIHAT TUAN KETUA PEMUDA PAS KAWASAN KUALA LANGAT MENGAMBIL WANG SUMBANGAN KERAJAAN MALAYSIA a.k.a KERAJAAN BARISAN NASIONAL DI SEKOLAH KEBANGSAAN SRI CHEDING.
NAHHH..TERNYATA DAN TERBUKTI BAHAWA BANTUAN YANG DIBERI ADALAH MENYELURUH TANPA MENGIRA FAHAMAN POLITIK..BAGIUHHH BETUL KERAJAAN BN.KALAU KERAJAAN SELANGOR..ERMMM PROGRAM JOM SHOPPING YANG DILAKUKAN HANYALAH UNTUK AHLI SAHAJA..PILIH BULU.
KEPADA YANG MENERIMA TU..BERSYUKURLAH...LEPAS NI BR1M PULAK..

kerana DAP..PAS ganti sambutan Maulud Nabi Ceramah Jawab Tomahan ...

Posted: 22 Jan 2013 06:01 PM PST

KEBANGKITAN RAKYAT..HEHEHEHE..SELAMA NI PUN RAKYAT DAH BANGKIT DARI LENAN DAH..TAK MACAM JUAK NI...ASYIK NAK BAGKIITTTTTTKAN RAKYAT JE TAUNYA..ASYIKKKK NAK MENJAWAB AJE KERJANYA...DAN YANG PASTI..ASYIKKK BUAT CERAMAH AJE..psstttt TABUNG DAH KERING KE?
ERMMM..AKU TAK MARAH PUN KORANG NAK BUAT CERAMAH KE APA KE..CUMA..KAN KITA NI DALAM SUASANA MAULUD NABI..BUATLAH PROGRAM YANG KEARAH ITU...NI TAK..KORANG BANTAI BUAT CERAMAH..DAH TENTU ADA PERKATAAN YANG TAK ELOK DAN AKU YAKIN FITNAH DITABUR MERATA-RATA..ADEHHH.
PESTA PONGGOL PADA HARI BERKENAAN PUN KORANG NAK BUAT GAK...
NI GARA-GARA TAKSUB DENGAN NiK aJiS LER NI...
ADEH..BELAJOLAH HORMAT AKAN PERAYAAN/MAJLIS SAMBUTAN ORANG LAIN...PEACE YOOOO!!!!

SENSASI..KEMPEN BOIKOT HJ.HASNUL DAH MEREBAK

Posted: 22 Jan 2013 04:43 PM PST

ALAHAI..DARI SIMPANG MORIB DAH MEREBAK KAT AREA BANTING PULAK NI..WOW..NAMPAK BENO DEPA KEMPEN TOLAK HJ.HASNUL JADI CALON YB DI DUN MORIB.. NI GARA-GARA TUDUHAN HJ.HASNUL  TERHADAP KETUA RANTING PKR SIMPANG MORIB YANG DIKATAKAN MENGUGUT BELIAU.(lihat posting sebelum ini)
KEPINCANGAN DALAMAN FUCKatan RAKYAT SEMAKIN HARI SEMAKIN PARAH..TERUTAMA DI DAERAH KUALA LANGAT..AHLI PARLIMENNYA PUN DAH LAMA TAK NAMPAK BATANG.......BATANG HIDUNGNYA..
KALAU CAMNI..HABISLAH...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan