Jumaat, 14 September 2012

BLOG - BLOG PARTI UMNO

BLOG - BLOG PARTI UMNO


Puteri Bahagian Segambut

Posted: 13 Sep 2012 11:08 PM PDT

Puteri Bahagian Segambut


Anwar Takut Bersumpah Punca Saman Fitnah Ditarik Balik??? @umbkl @mediaumno

Posted: 13 Sep 2012 07:18 PM PDT


Ikuti luahan terkini Saiful Bukhari berikutan Anwar menarik balik saman fitnah terhadap beliau. Adakah Anwar takut untuk mengangkat sumpah? Atau takut lebih banyak pendedahan lain lagi yang akan terungkap??
 
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Pada 30hb Jun 2008, iaitu 2 hari setelah saya membuat laporan polis bahawa diri saya diliwat Datuk Seri Anwar Ibrahim, beliau telah memfailkan saman fitnah ke atas saya atas dakwaan kononnya saya telah membuat satu laporan palsu.

Namun setelah 4 tahun, dan berulang kali ia dilengah dan ditangguh, semalam, beliau menarik balik saman ke atas saya, dengan alasan namanya sudah bersih. Sebenarnya dari awal lagi, saya amat bersetuju jika kes saman ini diteruskan, kerana ia dapat memperlihatkan kebenaran pada semua.

Pada pendapat saya, beliau dilepas dan dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi hanya disebabkan faktor-faktor teknikal.

Ini kerana didalam penghakiman penuh, saya percaya bahawa kredibiliti dan keterangan saya adalah "intact".

Saya juga percaya bahawa bagi mana-mana perbicaraan saman sivil, plantif (dalam kes ini adalah DSAI) pada kebiasaannya perlu memberikan keterangan secara BERSUMPAH dari kandang saksi untuk disoal balas oleh pihak defendan.

Adakah keadaan ini yang membuat beliau gusar dan takut?

Kebiasaannya, setiap langkah beliau ada muslihat di sebaliknya. Semoga saya terus dibawah bimbingan dan perlindunganNya.

Apapun saya telah lama bersedia dan tidak gentar. Jauh sekali berganjak dari apa yang saya perjuangkan selama ini.

Yang pasti, saya akan terus berdoa, Istiqamah dan sabar.

Berani kerana benar.
SAIFUL BUKHARI AZLAN
 
 
sumber: BN4WangsaMaju

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

Posted: 13 Sep 2012 07:35 AM PDT

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Kami telah bersedia.. abang Dollah mula pening

Posted: 13 Sep 2012 04:18 AM PDT

Gamat.. memangggg gamattt di dalam dewan ILP malam tadi..majlis 3 dalam 1.Mesyuarat Perwakilan,Sambutan Hari Raya dan yang menjadi sejarah pabila ianya buat julung kalinya diadakan pada waktu malam dan berlanjutan hingga awal pagi.. hebat memang hebat orang UMNO yang sanggup menanti hingga tamat persidangan.. demi bangsa, agama dan negara. Persidangan telah disempurnakan oleh Ketua Penerangan UMNO Malaysia, Ybhg Dato 'Hj. Ahmad Maslan. Dalam ucapannya, beliau mahu agar semua jentera bekerja dengan lebih gigih lagi demi memastikan agar kita semua dapat rampasssss kembali negeri Selangor khususnya. CABARAN TELAH DILONTARKAN, persoalannya adakah kita telah bersedia? Tahniah kepada semua perwakilan dan calon G7 yang telah berjaya.. pastikan kemenangan milik kita.. 

Team PUcTD

MP Kuala Langat menghilang selepas ceramah ini.

Posted: 12 Sep 2012 05:57 PM PDT

Menuju ke Putrajaya.. tulah tajuk ceramah.. woww.. tajuk gempaksss.. tapi kehadiran orang ramai lagi gempak wo.. wa cakap lu...kerusi melebihi orang...jeng jeng jeng.. petanda yang kurang bagus bagi mereka.. apa nak dikata.. rakyat dah menolak dan akan terus menolak...
Team PUcTD

Tiada ulasan:

Catat Ulasan