Khamis, 3 April 2014

BLOG - BLOG PARTI PAS

BLOG - BLOG PARTI PAS


PAS KAWASAN PASIR SALAK : 'Tawan DUN Kg.Gajah & DUN Sg.Manik @ PRU13'

Posted: 02 Apr 2014 09:43 PM PDT

PAS KAWASAN PASIR SALAK : 'Tawan DUN Kg.Gajah & DUN Sg.Manik @ PRU13'


Ceramah GEGAR Bersama Timbalan Presiden PAS Pusat : Sdra Hj. Mohamad Sabu di Kampung Gajah, Perak

Posted: 02 Apr 2014 08:10 AM PDT

PARTI ISLAM SEMALAYSIA KAWASAN BUKIT KATIL

Posted: 02 Apr 2014 07:18 PM PDT

PARTI ISLAM SEMALAYSIA KAWASAN BUKIT KATIL


SETIAUSAHA, KETUA PENERANGAN DAN AJK BARU PAS KAWASAN DILANTIK

Posted: 01 Apr 2014 09:51 PM PDT

PAS Kawasan Bukit Katil melengkapkan perlantikan AJKnya sessi 2013/2015 apabila melantik Ustaz Harman Hassan dan Haji Salamat Aman masing-masing sebagai Ketua Penerangan dan Setiausaha PAS Kawasan yang baru. Sebelum ini jawatan tersebut dipangku oleh Hj Yassim Musa dan Haji Salamat sendiri.

Sementara itu Ustaz Ibrahim Duralim pula dilantik sebagai Ketua Lajnah Perpaduan Nasional yang baru menggantikan Shamsir Mohamad.

Adalah diharapkan perlantikan-perlantikan tersebut  akan memantapkan lagi pengurusan dan pentadbiran PAS Kawasan Bukit Katil.

Sementara itu PAS Kawasan juga memaklumkan juga pembentukan Jabatan Penerangan PAS Kawasan bagi memantapkan lagi kerja-kerja penerangan di peringkat kawasan. Ianya menggabungkan seluruh entiti penerangan PAS Kawasan di mana anggota-anggotanya dipilih dari kalangan Ketua Penerangan Kawasan, Dewan-Dewan, Ketua Lajnah IT semua peringkat dan beberapa ahli yang pakar dan mahir dalam kerja-kerja penerangan. Beberapa program akan diaturkan bagi memastikan kerja-kerja penerangan dapat berjalan lancar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan