Ahad, 14 April 2013

BLOG - BLOG PARTI UMNO

BLOG - BLOG PARTI UMNO


LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

Posted: 13 Apr 2013 07:55 AM PDT

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Panas! SURAU KAMPUNG CHANTEK DIJADIKAN BILIK GERAKAN PAKATAN RAKYAT?

Posted: 13 Apr 2013 05:36 AM PDT


Kosong atau tidak,Surau adalah merupakan tempat untuk orang Islam melakukan ibadat,bukannya untuk tujuan lain.Aku pun tak faham,kenapa Surau di Kampung Chantek ni dijadikan sebagai "bilik gerakan"puak-puak PR.Kenapa cetek benar pemikiran korang ni ye.
Bimbang dengan situasi ini,seorang hamba Allah telah membuat laporan kepada pihak POLIS bagi mengambil tindakan segera.Begitu terdesak sekali mereka.Bilik gerakan ini juga berfungsi sebagai Unit Khas & Strategi PKR.Walaupun surau itu milik persendirian,kena hormatlah ye..janganlah bawa hal politik ke dalam surau atau tempat ibadah..

(Breaking News) PAS Taman Kemuning,Banting REBAH??

Posted: 12 Apr 2013 11:07 PM PDT


Macam-macam hal yang kita dengar tentang permasalahan yang berlaku antara pimpinan PAS dan PKR akhir-akhir ini.Bermula dengan dengan isu tuduh-menuduh isu penyebaran video seks kedua-dua pemimpin ini.Si Azmin tuduh Mustafa,Mustafa tuduh Azmin.nampakbsangat kepincangan yang berlaku dalam parti ini..yang gelak besar,DAP.
Permasalahan mereka berdua ini,aku rasakan telah merebak ke Kuala Langat.
Betul atau tidak atau secara kebetulan bendera PAS di Taman Kemuning,Banting rebah menyembah ke bumi.Seolah-olah berkuburnya PAS dikawasan tersebut..Tapi aku yakin,mereka iaitu penyokong-penyokong PAS pis pus dan Parti kencing rakyat akan kata ni semua UMNO yang buat..
Tapi sebelum tuduh tu,korang kena fikir,hubungan Dollah Sani dengan Hasnol camne???

Tiada ulasan:

Catat Ulasan