Ahad, 4 Mac 2012

BLOG - BLOG PARTI PKR

BLOG - BLOG PARTI PKR


Aminuddin Harun

Posted: 04 Mar 2012 07:25 AM PST

Aminuddin Harun


SEMBANG ANAK MUDA

Posted: 04 Mar 2012 02:25 AM PST


SEMBANG ANAK MUDA

Tarikh : 9 Mac 2012, Jumaat

Masa : 9 mlm

Tempat : Pejabat ADUN Sikamat, Taman Sikamat Jaya (Megaway), Seremban

Bersama :

YB Nik Nazmi Nik Ahmad , Pengarah Komunikasi

Siti Aishah Sheikh Ismail , Ketua Srikandi

AMK KEDAH

Posted: 03 Mar 2012 09:08 PM PST

AMK KEDAH


DSAI BERADA DI KEDAH HARI INI...

Posted: 02 Mar 2012 11:47 PM PST

Program Jelajah Dato' Seri Anwar Ibrahim ke Kedah
DEMI RAKYAT

3 Mac 2012 (Sabtu)

1) 4.00 ptg – Hi-Tea – P> Jerai

Lokasi : Dewan Orang Ramai Kampong Baru, Gurun

2) 5.30 ptg – Pesta Ponggal – P> Sungai Petani / Merbok

Lokasi: Taman Seri Wang, Sungai Petani

3) 8.00 mlm – Majlis Makan Malam – P> Merbok

Lokasi : Dewan Lip Khor Seang, Sungai Petani

4) 9.00 – 12.00 mlm – Pentas Pakatan Rakyat Merbok – P> Merbok

Lokasi: Madrasah Zubaidiyah, Pekan Merbok

5) 9.00 – 12.00 mlm – Rapat Rakyat Pakatan Rakyat – P> Sungai Petani

Lokasi : Taman Keladi, Sungai Petani


6) Penceramah:

i. YB Dato' Seri Anwar Ibrahim

ii. YB Dr Tan Seng Giaw

iii. YB Dato' Saifuddin Nasution

iv. YB Dato' Ir Phahrolrazi Nawawi

v. YBhg Dato' Seri Chua Jui Meng

vi. YB Dato' Johari Abdul

vii. YB Dato' Hamdan Mohamad Khalib

viii. YB S Manikumar

ix. YBhg Dato' Wan Salleh Wan Isa

x. YBhg Bob Lokman

xi. YBhg S Surendran

Anwar Ibrahim

Posted: 03 Mar 2012 07:28 PM PST

Anwar Ibrahim


Anwar Ibrahim: Malaysia Airlines vs Singapore Airlines

Posted: 02 Mar 2012 09:56 PM PST

Wee Choo Keong

Posted: 03 Mar 2012 03:04 PM PST

Wee Choo Keong


AJ & Rashdan: MAS or MAS management is in crisis?

Posted: 02 Mar 2012 08:18 PM PST

On 1-3-2012 En Ahmad Jauhari Yahya (AJ), the MAS CEO, and his deputy, En Mohammed Rashdan Yusof aka Danny (Rashdan), the ex-business partner of Tan Sri Azman Mokhtar (Amok) in BinaFikir Sdn Bhd, have proudly announced that MAS posted RM2.5 bilion losses for year ending 2011. AJ also said that MAS is in crisis! Perhaps [...]

Anak Muda Kampung Nak Senang

Posted: 03 Mar 2012 11:04 AM PST

Anak Muda Kampung Nak Senang


MB Selangor di Kuala Pilah 10 Mac 2012

Posted: 03 Mar 2012 06:12 AM PST


CERAMAH PAKATAN RAKYAT

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 9 mlm

Tempat : Pekan Seri Menanti, N.Sembilan

Penceramah :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor

~ YB Dato Ir Amiruddin Hamzah, EXCO Kedah

~ YB Dato Abd Halim Hussein, Speaker DUN Pulau Pinang


JAMUAN MAKAN MALAM DAN SUMBANGAN DANA PRU13 PILAH

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 8 mlm

Tempat : Hotel Melang Inn, Kuala Pilah, N.Sembilan

Bersama :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim

~ YB Teresse Kok

~ YB Khalid Samad

Hubungi : Kamarul 012-6030042, Boy 013-6520582, Pak Mat 017-6469950

BLOG - BLOG PARTI UMNO

BLOG - BLOG PARTI UMNO


Razlan's

Posted: 03 Mar 2012 11:03 PM PST

Razlan's


Kelahiran Tahfiz Al Abrar

Posted: 03 Mar 2012 05:39 AM PST

Hari ini sungguh bertuah rasanya kerana usaha untuk menubuhkan sekolah maahat tahfiz di kawasan Seputeh telab menjadi kenyataan.


Seramai 14 pelajar pertama diambil untuk mengikuti klas tahfiz.


Terima kasih kepada semua yang berusaha dan kepada semua yang telah memberi sumbangan bagi memastikan sekolah tahfiz


Published with Blogger-droid v2.0.4

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN

Posted: 03 Mar 2012 03:06 PM PST

PEMUDA UMNO BAHAGIAN JASIN


POLA PENGUNDIAN MELAYU DAN CINA - PRU 13.

Posted: 02 Mar 2012 05:52 PM PST


PERSOALAN 1.

Jika undi Melayu (dan India) kembali ke pangkuan BN pada kadar berlainan mengikut faktor tempatan, dan undi Cina pula tetap bersama pembangkang - apakah senario politik Malaysia seterusnya? PERSOALAN 2.

Apakah akan wujud fenomena "Melayu sebagai pemerintah, Cina sebagai pembangkang" (sebagaimana yang dipropagandakan MCA sekarang)? 

PERSOALAN 3.

Namun, senario politik telah berubah.  Keputusan PRK Tenang menyaksikan pola pengundian di mana semakin tinggi kadar pengundi Cina, maka semakin tinggi kadar undi untuk PAS.  Kini, kebanyakan pengundi Cina akan menyokong "orang Melayu Pakatan Rakyat" - ketika membuat pilihan antara "orang Cina UMNO (MCA)" dengan "orang Melayu Pakatan Rakyat (PAS dan PKR)".
PERSOALAN 4.

"Rakyat sebenarnya tidak suka kepada Pas, DAP atau PKR. Tetapi kali ini rakyat sudah tidak kisah lagi kerana memprotes terhadap beberapa isu yang melibatkan mereka," tegas Dr. Mohamad Agus Yusuf.....Adakah senario ini berulang lagi?

PERSOALAN 5.
Rakyat telah bergerak jauh ke depan meninggalkan pola pengundian tradisi yang memilih parti tetapi kepada isu. Tetapi ada sesetengah pemimpin belum bergerak ke depan seiringan dengan rakyat. Kalau pemikiran antara kerajaan dan rakyat tidak ada jurang, saya fikir perkara ini (kalah di lima negeri) tidak berlaku.

PERSOALAN 6.

 Kekecewaan sebenarnya tidak ada batas sempadan. Ia dirasakan oleh semua orang. Kita melihat angin perubahan itu datang macam ombak yang melanda secara serentak. Ini disebabkan oleh lebih 70 peratus pengundi bukan Melayu dan lebih 10 peratus pengundi Melayu beralih kepada pembangkang. Ini adalah kesan daripada persempadanan semula kawasan pilihan raya pada tahun 2003. Dulunya selepas pilihan raya umum 1999 yang memperlihatkan majoriti pengundi Melayu menyokong pakatan pembangkang, maka apabila dibuat persempadanan semula kawasan pilihan raya, banyak kawasan campuran diwujudkan untuk memastikan supaya sekiranya orang Melayu mengundi pembangkang lagi, kaum bukan Melayu akan tetap bersama BN. Ternyata strategi lima tahun dahulu tidak menjadi apabila pada tahun ini, majoriti pengundi bukan Melayu pula tidak bersama BN sebaliknya yang kekal setia bersama BN adalah pengundi Melayu.


PERSOALAN 7.

Pola pengundian atau aliran pengundi dalam pilihan raya kali ini menunjukkan kawasan majoriti Cina, khususnya di bandar besar, pengundi Cina secara tradisinya memang berpihak kepada DAP. Manakala di kawasan luar bandar pula, sejarah menunjukkan kaum Cina adalah pengundi BN. Namun, dalam pilihan raya kali ini, perubahan berlaku apabila di banyak kerusi Parlimen yang dulunya dikuasai MCA dimenangi oleh DAP dan PKR. Di Pulau Pinang, DAP menyapu bersih semua kerusi Parlimen dan PKR turut memperoleh kemenangan besar di Pulau Pinang.

Begitu juga dengan pengundi India yang selama ini adalah penyokong BN turut membuat perubahan dengan mengundi pembangkang seperti yang berlaku di Sungai Petani, Sungai Siput dan Ijok. Perubahan undi kaum bukan Melayu inilah yang menyumbang kepada kemerosotan BN di kawasan yang menjadi kubu tradisinya.

PERSOALAN 8.

Sikap pengundi bukan Melayu, khususnya kaum Cina memang begitu, ayunan pendulum mereka sering berlaku. Kalau kita tengok kembali pada tahun 1964 dan 1969 misalnya mereka bersama pembangkang. Pada tahun 1986 mereka memberikan kemenangan 24 kerusi kepada DAP, pada 1990 mereka hampir menjadikan DAP kerajaan di Pulau Pinang dengan hanya kekurangan tiga kerusi. Pada 1999 ketika orang Melayu tidak bersama BN, mereka mengundi BN dan pada tahun 2008 mereka beralih pula menyokong pembangkang.

Perubahan sokongan mereka ini bukan bermakna mereka tidak percaya kepada kerjasama politik dalam BN. Orang Cina amat yakin kepada kerjasama politik dalam BN dan mereka juga yakin satu-satunya parti yang dapat menjamin kestabilan politik negara ialah sistem perkongsian kuasa mengikut cara BN. Cuma pada tahun ini mereka mengundi menolak BN kerana tertekan dengan peningkatan kos hidup yang gagal dijawab dengan baik oleh pemimpin BN.

PERSOALAN 9.

Pas boleh bekerjasama dengan DAP yang ideologi politiknya berbeza sama sekali. Adakah mungkin suatu hari nanti Pas boleh bekerjasama dengan UMNO demi kepentingan Melayu?


PERSOALAN 10.Sebenarnya jika kita kaji sehalusnya trend pola PRU Malaysia sejak 1969 adalah konsisten sifatnya. Rakyat Malaysia tidaklah menolak atau menghukum PERSOALAN 12.parti hingga ke dasar laut.

Analoginya seperti air laut ada masa air pasang ada ketika air surut.

PRU 1969, sokongan kepada Perikatan (BN)  merosot tapi PRU 1974 BN bangkit kembali.

PRU 1978, 1982, 1986, 1990, 1995 BN menguasai secara total politik Malaysia

PRU 1990, faktor Ku Li (Semangat 46 pada masa itu) buat BN kehilangan Kelantan selamanya.

PRU 1999, faktor Anwar Ibrahim juga buat BN kemerosotan pengaruh.

PRU 2004, BN pula mendapat kemenangan terbesar dalam sejarah-landslide victory. Rakyat Malaysia mahu beri mandat baru kepada Tun Abdullah. Kelantan hampir dikuasai BN.

PRU 2008, sebaliknya rakyat tidak puas hati dan menghukum BN hingga 4 negeri selain Kelantan jatuh kepada Pakatan Rakyat.

Berdasarkan trend pola PRU Malaysia di atas maka diramalkan PRU 2012/2013 nanti, rakyat Malaysia akan beri peluang dan mandat baru kepada DS Najib Tun Razak.


PERSOALAN 11.

4 kategori pengundi Melayu - UMNO / PEMBANGKANG / ATAS PAGAR / PENGUNDI MUDA KALI PERTAMA - KE MANAKAH ARAH UNDI MEREKA?


PERSOALAN 12.

Undi Melayu mempengaruhi kawasan campuran
Pola undi Melayu di Semenanjung Malaysia tidak semestinya sama di mana-mana saja.  Perbezaan antara bandar-desa, kedudukan geografi, pengaruh parti politik di tempatan, faktor tempatannya dan sebagainya, bakal mempengaruhi pola tersebut.  Namun, ketika kenyataan "undi Melayu kembali ke BN" dibangkitkan, ia sebenarnya merujuk kepada keputusan PRU ke-12.


INGIN TAHU SIAPAKAH PARASIT PAS DI KELANTAN?

Posted: 02 Mar 2012 05:18 PM PST

 Isu Kedah: Phahrolrazi serah pada Pas Pusat 

Phahrolrazi-Mohd-Zawawi.
ALOR SETAR - Datuk Ir Phahrolrazi Zawawi menyerahkan nasibnya kepada Pas Pusat dan bersedia dengan sebarang kemungkinan yang akan diputuskan dalam mesyuarat parti yang akan dihadiri Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, termasuk semua anggota jawatankuasa kerja pusat, malam ini.

Menurutnya, selagi persetujuan belum dicapai, adalah tidak sesuai untuk beliau mengeluarkan sebarang kenyataan berkaitan pendiriannya terhadap isu berbangkit, kerana mahu tahu terlebih dahulu keputusan Pas Pusat.....

sinar harian.

PPUBJ.
Nampaknya setelah polemik kepimpinan PAS Kedah berada di 'hujung tanduk', cara yang selamat adalah serah semula kepada PAS Pusat. Ada kalanya penulis terfikir juga adakah ini satu sendiwara PAS Kedah yang telah gagal menjalankan pentadbiran dengan jayanya selepas mandat diberikan oleh pengundi di Kedah ?. Atau pun permasalahan ini adalah satu pelarian masalah yang melanda PAS secara keseluruhannya ? Semuanya boleh menjadi sati tanda tanya? Itulah politik... tersangat seni hingga kadang kala sukar utuk memahami maksud atau hajat yang tersirat. Terkini PAS Pusat dan kepimpinan PAS Kedah masih lagi bermain tarik tali...soalnya siapakah yang bakal menjadi "KAMBING HITAM" dalam isu kali ni?

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK

Posted: 03 Mar 2012 07:10 AM PST

LAMAN BLOG PERGERAKAN PEMUDA UMNO CAWANGAN TELOK DATOK


Inilah barisan kita....

Posted: 02 Mar 2012 08:15 AM PST
Hampir 300 orang membajiri Dewan AIM Point,Bandar Sungai Emas,Sungai Manggis pada malam ini,bagi mendengar amanat yang disampaikan oleh Dato'Ketua Bahagian.Pada malam ini juga,majlis pelancaran jentera PRU-13 peringkat cawangan-cawangan.Di majlis ini juga,sayap-sayap telah berikrar untuk MERAMPAS kembali negeri SELANGOR dari pihak pembangkang dan akan bekerja dengan lebih kuat lagi demi memastikan hasrat tersebut tercapai..

BLOG - BLOG PARTI PAS

BLOG - BLOG PARTI PAS


Salam Perjuangan

Posted: 03 Mar 2012 11:21 PM PST

Salam Perjuangan


STOP LYNAS - RESPON NAJIB KECEWAKAN RAKYAT

Posted: 03 Mar 2012 09:09 PM PST

Respon PM Najib langsung tidak masuk akal

10 Rabi'ul Akhir 1433 H | 4 March 2012

SHAH ALAM – Himpunan Hijau 2.0, yang membantah projek nadir bumi Lynas di Gebeng, kecewa dengan pendirian terbaru Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, yang semalam mengumumkan sisa-sisa operasi akan dibuang "di tempat jauh" atas alasan tidak melunaskan janji diberikan.

Pengerusi Himpunan Hijau, Wong Tack mendakwa Najib bukan saja tidak mengotakan janji beliau, malahan turut memberi arahan melupuskan bahan sisa toksik dari Loji Lynas Bahan Termaju (LAMP) di lokasi jauh dari masyarakat setempat.

Beliau berkata, tindakan Najib itu tidak masuk akal kerana kesan pembuangan itu akan merosakkan ekosistem bumi dan alam sekitar.

"Ini terbukti menunjukkan bahawa Najib sama ada tidak menghormati kebimbangan rakyat atau dia telah sengaja mengabaikan hasrat rakyat yang disuarakan pada himpunan tempohari.

"Adakah beliau ada agenda dan muslihat lain? Apa pun, kita berharap Najib tidak membuat kesilapan dengan sengaja mengabaikan suara rakyat sebab selalunya pemimpin yang memekakkan telinga pekak kepada suara rakyat, tidak akan kekal," katanya dalam kenyataan media.

Beliau berkata, Najib sebagai pemimpin negara perlu sedar bahawa beribu-ribu ekar tanah yang digunakan untuk pelupusan kekal sisa toksik radioaktif berkenaan akan memberi kesan kepada anak-anak selama berbilion-bilion tahun.

"Idea Najib memang tidak boleh diterima akal, memang tidak masuk akal langsung. Ia sangat membahayakan. Setiap inci tanah kita adalah satu kekayaan semula jadi kepada negara. Hutan kita adalah ekologi kepada pengeluaran makanan.

"Justeru, bagaimana Perdana Menteri kita masih mempertaruhkan nasib rakyat semata-mata mencari situasi menang-menang," katanya.

Sehubungan itu, Wong Tack menegaskan pihaknya sudah memutuskan untuk mengadakan perhimpunan Himpunan Hijau 3.0.

"Akhirnya, kami menerima respons pertama daripada Perdana Menteri kita, tetapi malangnya, jawapan itu tidak seperti yang kami telah harapkan," katanya. - SinarHarian

PAS KDAS 3

Posted: 03 Mar 2012 09:23 PM PST

PAS KDAS 3


Ceramah Ust WanJi di KDAS 3

Posted: 03 Mar 2012 01:45 AM PST

PAS Negeri Sembilan

Posted: 03 Mar 2012 09:11 PM PST

PAS Negeri Sembilan


MB Selangor di Kuala Pilah 10 Mac 2012

Posted: 03 Mar 2012 06:16 AM PST


CERAMAH PAKATAN RAKYAT

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 9 mlm

Tempat : Pekan Seri Menanti, N.Sembilan

Penceramah :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor

~ YB Dato Ir Amiruddin Hamzah, EXCO Kedah

~ YB Dato Abd Halim Hussein, Speaker DUN Pulau Pinang


JAMUAN MAKAN MALAM DAN SUMBANGAN DANA PRU13 PILAH

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 8 mlm

Tempat : Hotel Melang Inn, Kuala Pilah, N.Sembilan

Bersama :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim

~ YB Teresse Kok

~ YB Khalid Samad

Hubungi : Kamarul 012-6030042, Boy 013-6520582, Pak Mat 017-6469950

DPP PADANG TERAP

Posted: 03 Mar 2012 09:09 PM PST

DPP PADANG TERAP


50 Orang Masyarakat Siam Sertai PR di Sg Kap Nami Naka Kedah.

Posted: 02 Mar 2012 11:49 PM PST


Program Penerangan Pakatan Rakyat Telah diadakan di Kg Sg Kap Nami Kedah yang dihadiri oleh Dato Wan Saleh Wan Isa Pengerusi PKR Kedah , YB Nasir Zakaria Ahli Parlimen Padang Terap dan beberapa pimipinan PR peringkat negeri dan kawasan.Program anjuran bersama ini menjelaskan dasar-dasar PR dan membuka sesi dialog.Seramai 50 orang masyarakat Siam menyertai PR di kampung tersebut.
PAS BANGI 3

Posted: 03 Mar 2012 03:26 PM PST

PAS BANGI 3


AGM ke 5

Posted: 03 Mar 2012 12:21 PM PST


Ahli PAS Cawangan Seksyen 3 tekun meniliti Agenda dan Minit AGM ke 5Perasmian AGM telah disempurnakan oleh Ustaz Shafie Ngah, YDP PAS Kawasan Serdang

AGM kali ini tidak melibatkan pemilihan jawatankuasa.

Usul yang akan dibawa ke AGM PAS Kawasan Serdang adalah untuk mengusulkan PAS Kawasan Serdang mendesak Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor memberikan portfolio agama kepada Exco dari PAS. Ini selaras dengan perjuangan PAS yang konsisten untuk menegakkan Syariat Islam sebagai asas perjuangan.

Pemuda PAS Wangsa Maju

Posted: 03 Mar 2012 03:14 PM PST

Pemuda PAS Wangsa Maju


(Gambar) Kuliah Asar UAI Sempena Tahun Melawat Kelate 2012

Posted: 03 Mar 2012 03:06 AM PST

Hebat UAI sepetang bersama Rakyat Kelantan Sempena Tahun Melawat Kelantan 2012 di Dataran Ilmu Kota Bahru doh same dengan Najib Razak kat Jeli ... hebat sikit pada yang kat rumah ana Sek Teknik Bunut Susu... sebab dengar cite kat Jeli dalam 20k yg datang dan ST Bunut Susu dlm 15k... tu pun sebab PM bg BR1M dan ada makanan tghr... UAI bagi 1LMU dan makanan rohani...
BUKTI PAS JELI SAYANG GILER KAT NAJIB

Posted: 02 Mar 2012 05:22 PM PSTBetapa mulianya hati penyokong PAS Kawasan Jeli sanggup last minit buat banner nak ucap Terima Kasih dengan siap logo 1 Malaysia semata-mata kepada Najib sebab bagi gak RM500 walaupun Najib cakap yang Kelantan negeri termiskin masa lawatan dia ke Sabah tempoh hari... walaupun banner tue tak ikut standard banner PAS...  kasi malu 'PAS' saje.... huhuhuhuhuhu

NAJIB SAHKAN BRAHIM TANDING CALON UMNO... SAMA LETAK LEMBU JE LA..

Posted: 02 Mar 2012 04:50 PM PST

Najib Tun Razak hadir ke majlis penyerahan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) kepada beberapa warga emas di daerah Pasir Mas dan berdekatan ketika majlis pemimpin bersama rakyat di SMK Teknik Bunut Susu sempena lawatannya ke daerah ini semalam.

Najib mengingatkan jentera parti agar terus bekerja keras untuk mendapatkan sokongan rakyat dan jangan memboikot sekiranya calon yang dipilih bukan dikalangan pemimpin UMNO.

"Kita mesti rapatkan barisan. Jangan 'baloh' (bergaduh), jangan cah keting (sabotaj).

"Siapa yang kita pilih jadi calon mesti sokong," tegas Najib.

Dalam pada itu, ada cadangan dikalangan ahli UMNO Pasir Mas agar Ibrahim Ali diletakkan sebagai calon BN pada PRU 13 ini. Ibrahim Ali yang merupakan Ahli Parlimen bebas yang sebelum ini menang di atas tiket PAS pada PRU 12 yang lalu. 

.... Ada yang melihat kelibat Brahim Ali di persimpangan Kampung Manan sebelah Sek Teknik tapi tidak di dalam Majlis tue... mungkin malu muka takut-takut di tak jadi calon... tapi ok le najib dah umum jadi calon... tak sia-sia jilat ponkoq Rosmah...

Sampai sejadah color biru nah... hebat Masjid Mukim Hutan Chengal... tapi yang datang solat ngan Najib sekitar 200 orang je... mane yang lain tolak budak dan pempuan? kate datang 20k.. ramai tue tapi di mane mereka...

Mohamad Taufek Abd Ghani

Posted: 03 Mar 2012 09:15 AM PST

Mohamad Taufek Abd Ghani


MB Selangor di Kuala Pilah 10 Mac 2012

Posted: 03 Mar 2012 06:08 AM PST


CERAMAH PAKATAN RAKYAT

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 9 mlm

Tempat : Pekan Seri Menanti, N.Sembilan

Penceramah :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor

~ YB Dato Ir Amiruddin Hamzah, EXCO Kedah

~ YB Dato Abd Halim Hussein, Speaker DUN Pulau Pinang


JAMUAN MAKAN MALAM DAN SUMBANGAN DANA PRU13 PILAH

Tarikh : 10 Mac 2012, Sabtu

Masa : 8 mlm

Tempat : Hotel Melang Inn, Kuala Pilah, N.Sembilan

Bersama :

~ YAB Tan Sri Khalid Ibrahim

~ YB Teresse Kok

~ YB Khalid Samad

Hubungi : Kamarul 012-6030042, Boy 013-6520582, Pak Mat 017-6469950

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh

Posted: 03 Mar 2012 07:06 AM PST

Dewan Pemuda PAS Bagan Datoh


SAMBUTAN HEBAT ..LEBIH 10 RIBU HADIR!

Posted: 02 Mar 2012 10:32 PM PST

SIANG TANPA BAYANGAN MATAHARI..KUASA ALLAH TIADA TANDINGAN

Posted: 02 Mar 2012 10:21 PM PST